Home

 

Furnizare

Acum poti alege oferta potrivita pentru casa ta sau sediul tau . Otto Gaz a pregatit oferte personalizate pentru consumatorii casnici si non-casnici  care se incadreaza la un consum de pana 23 MWh/an. Acum poti alege din cele doua pachete – pachetul de consum pana la 12 MWh/an si pachetul de consum pana la 23 MWh/an. Acum poti sa platesti aceeasi suma fixa timp de un an si vei avea si serviciile tehnice incluse!

Vezi Oferta Casa TA 12             Vezi Oferta Casa TA 24

 

Contractează acum serviciul Casa Ta:

       Persoane Fizice                 Persoane Juridice


Schimba titularul

Ai cumparat o casa noua ? Acum poti schimba titularul fara sa te deplasezi la sediul nostru! Documentele necesare sunt – copie acte de identitate, copie contract de vanzare cumparare spatiu, alte docuemnte care atesta dreptul de folosinta al spatiului, declaratia privind destinatia consumului. Nu trebuie decat sa urmezi pasii de aici!

 

 


Ai luat decizia sa-ti stabilesti sediul afacerii tale in Otopeni. Otto Gaz poate fi solutia ta pentru eficientizarea costurilor ! Indiferent daca exista sau nu o retea de distributie de gaze naturale in zona ta, Otto Gaz te va ajuta sa gasesti solutia cea mai eficienta pentru a putea beneficia de furnizare gaze naturale.

Pentru a incepe contractarea ne poti transmite un email la adresa office.ottogaz@fimm.com